Fri fragt i DK uden omdeling ved køb over 500 kr.

 - 

Gratis retur inden for 30 dage

Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK

 

INFORMATION OM DEN DATANSVARLIGES INDSAMLING AF PERSON- OG KONTAKTOPLYSNINGER

 

Her forklarer vi hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du bruger vores websted. Personoplysninger er alle de oplysninger, der kan identificere dig som person.

Den dataansvarlige på denne hjemmeside ifølge databeskyttelsesforordningen (GDPR) er:

Viola Sky Aps.

Smallegade 43B

2000 Frederiksberg

Danmark.

E-mail: kontakt@violasky.dk

Tlf. 2970 6218

 

Den dataansvarlige er den fysiske eller juridiske person, der alene eller sammen med andre afgør til hvilket formål og med hvilke hjælpemidler, der må foretages behandling af personoplysninger.

Denne hjemmeside anvender af sikkerhedsmæssige årsager og til beskyttelse af personoplysninger og andet fortroligt indhold (f.eks. bestillinger og forespørgsler til den ansvarlige) en TLS/SSL forbindelse. Du kan genkende forbindelsen på sekvensrækkefølgen https:// og hængelåsen i browserens adresselinje.

 

DATABEHANDLING VED AFVIKLING AF ORDRER

Ved afvikling af ordrer arbejder vi sammen med den/de nærmeste tjenesteudbydere, der hjælper os helt eller delvist med at gennemføre indgåede aftaler. I henhold til følgende informationer videregives bestemte personoplysninger til disse tjenesteudbydere.

Ved gennemførslen af en bestilling videregives de personoplysninger vi har indsamlet til databehandler Smartweb, som er udbyder af det system der hoster Viola Skys webshop. Derudover til det transportfirma, der er ansvarligt for at foretage leveringen, hvis det er nødvendigt for at varen leveres. I forbindelse med betalingsafviklingen videregiver vi dine betalingsinformationer til det kreditinstitut, der er udpeget til at tage sig at betalingen, hvis det er nødvendigt for afviklingen af betalingen. Samt tjenesteudbyder af økonomiprogram til at holde styr på faktuarer. 

 

KONTAKT

Når du tager kontakt til os (fx via kontaktformular eller e-mail), indsamles der personoplysninger. På selve kontaktformularen kan du se, hvilke oplysninger, der indsamles ved udfyldelse af formularen. Disse oplysninger gemmes og anvendes udelukkende til at besvare din anmodning fx til kontaktoptagelse og den dertil knyttede tekniske administration. Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysningerne er vores legitime interesse i besvarelsen af din anmodning, jf. art. 6, stk. 1, litra f i GDPR. Hvis du tager kontakt, fordi du ønsker at indgå en aftale, så anvendes også retsgrundlaget i art. 6, stk. 1, litra b i GDPR til databehandlingen. Dine oplysninger slettes efter, at din anmodning er blevet behandlet, hvilket er tilfældet, hvis det under omstændighederne kan udledes, at det berørte forhold er blevet behandlet, og såfremt det ikke strider mod reglerne om opbevaringspligt af personoplysninger.

 

COOKIES PÅ VORES HJEMMESIDE

Vores hjemmeside bruger forskellige typer cookies, hvor der skelnes mellem tre kategorier: (1) funktionelle cookies, og (2) analytiske cookies og (3) marketingcookies, herunder tracking og sociale medier-cookies.

Læs mere om vores cookiepolitik her.

 

DATABEHANDLING VED ÅBNING AF EN KUNDEKONTO OG TIL GENNEMFØRELSEN AF AFTALEN.

Jf. art. 6, stk. 1, litra b i GDPR indsamles og behandles personoplysninger fortsat, hvis du selv giver os dem i forbindelse med gennemførelse af en aftale eller ved åbning af en kundekonto. I de enkelte formularer kan du se, hvilke oplysninger, der indsamles. Du kan til hver en tid slette din kundekonto ved at sende en besked til den dataansvarlige på adressen, der er nævnt ovenfor. Vi gemmer og anvender de data, som du har givet os til at gennemføre aftalen. Når kontakten er helt gennemført, eller når din kundekonto er slettet, spærres dine personlige oplysninger iht. de skattemæssige og handelsretlige opbevaringsfrister, og de slettes igen, når disse frister udløber, hvis du ikke udtrykkeligt har indvilliget i, at dine oplysninger benyttes yderligere, eller hvis vi har taget forbehold for fortsat lovmæssig tilladt brug af oplysninger, som vi oplyser om i det følgende.

 

BRUG AF DINE DATA TIL DIREKTE MARKEDSFØRING

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak” giver du dit samtykke til at Viola Sky må sende dig e-mails med nyheder, tilbud og tips om vores produkter. Hvis du har ønsket det, modtager du også Viola Skys mini kursus i 12 dele, hvor du får viden om hvad lingeri kan gøre for dig.
Formålet med Viola Skys nyhedsbrev er at holde dig opdateret om nyheder, tilbud og udsalg vedrørende vores produkter. For at kunne sende disse nyhedsbreve til dig, har vi brug for din mailadresse. 

Vi bruger den såkaldte dobbelte opt-in procedure, når vi sender nyhedsbreve. Dette betyder, at vi først sender dig et nyhedsbrev, når du udtrykkeligt har givet dit samtykke til at få tilsendt nyhedsbrevet. Derefter sender vi dig en bekræftelsesmail, hvori du bliver bedt om at klikke på et link for at bekræfte, at du får tilsendt nyhedsbreve i fremtiden. 

Læs mere om samtykkepolitik her.

 

OVERFØRSEL TIL TREDJELANDE

Når du tilmelder dig Viola Skys nyhedsbrev, bliver din e-mailadresse overført til USA via softwaren Mailchimp. Mailchimp er den leverandør vi bruger for at kunne sende vores nyhedsbreve. Alle oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

 

DINE RETTIGHEDER

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

 

TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på kontakt@violasky.dk eller 2970 6218. Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes ved at trykke "frameld" i den modtagne mail. 

 

KLAGEADGANG

Hvis du mener, at Viola Sky ApS  behandler dine personlige oplysninger på en ukorrekt måde, kan du altid kontakte os på kontakt@violasky.dk

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. 1300 KBH K

 

ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN
Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.

 

VERSIONER
Senest revideret: 1. marts 2019

Næste revision: Senest 1. marts 2020

 

De bedste hilsner

Viola Sky Aps.

Smallegade 43B

2000 Frederiksberg

Danmark.

E-mail: kontakt@violasky.dk

Tlf. 2970 6218