FRI fragt i DK til døren ved køb over 400

 - 

Gratis retur på ikke nedsatte varer inden for 30 dage

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Viola Sky:

 


BETINGELSER OG VILKÅR
Velkommen til Viola Sky. 

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på www.violasky.dk

Bemærk der er forskel på handelsbetingelserne vedrørende internethandel og i den fysiske butik hvor reglerne for normal handel træder i kraft.

 


LEVERINGSTID  I DANMARK

Leveringstid 1-3 hverdage. Vi prioriterer at få din pakke afsendt indenfor 24 timer på hverdage. I højsæson og udsalgsperioder kan der gå 2-3 hverdage. 

Vi benytter Postnord. Levering på købers adresse eller afhentningssted i Danmark, vil normalt ske dagen efter afsendelse af varen fra violasky.dk

Du kan altid følge din pakke med det fremsendte track & trace nummer, som du automatisk modtager på din mail når pakken er afsendt.

 


 

LEVERINGSPRISER I DANMARK
Levering i Danmark med omdeling gratis ved køb over kr. 400 ,-
Levering i Danmark uden omdeling gratis ved køb over kr. 400 ,-

Køber du for under Kr. 400,- er fragten kr. 55,- med omdeling / kr. 35,- til pakkeshop.

Gratis retur på alle varer købt til fuld pris.

Har du købt en varer til nedsat pris eller med rabat giver vi ikke gratis retur, men du er velkommen til at kontakte os og købe en returseddel. Prisen er Kr. 55,-

 

 

CLICK & COLLECT

Bestil online og hent dine varer i butikken:

Viola Sky 

Smallegade 43B

2000 Frederiksberg

 

Vi sender en mail, når dine varer er klar til afhentning.

Butikkens åbningstider er:

Mandag: Lukket

Tir.-Fre.12-17:30

Lør. 11-14

 

Husk at medbringe din ordreseddel på mail eller print.BETALING
Du kan betale online med følgende kort:
Dankort
Visa Dankort
Visa
Visa Electron

Master
Maestro
JCB

Mobilepay

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer).

Du vælger betalingsmetode, når du afgiver din bestilling.
Alle priser er inkl. moms.
Alle købsaftaler, ordrebekræftelser og lign. indgås på dansk.
 SIKKERHED
ePays Betalingssystem, som vi benytter hos Viola Sky, lever op til alle de sikkerhedskrav, der er stillet og godkendt og certificeret af Nets. Al kommunikation mellem ePays Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data, som udveksles. Ligeledes krypteres data, der sendes mellem ePays Betalingssystem og Nets's betalingsserver.

En netbutik har ingen adgang til dit oplyste kortnummer ved betaling og har kun mulighed for at hæve det beløb, du har angivet – eller mindre – kun en gang, og der er ingen mulighed for at forøge beløbet. Dit indtastede kortnr. bliver ikke gemt nogen steder efter transaktion.

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Der er strenge krav indenfor både etik og sikkerhed fra NETS for, at man som netbutik kan få lov til at modtage kortbetaling over internettet.
 


 

GAVEKORT

Er du den heldige modtager af mere en et E-gavekort, skal du være opmærksom på at du kun kan benytte en gavekortskode pr. køb. 

Gavekort købt i butikken kan ikke benyttes online. Gavekort kan ikke byttes.

 REKLAMATION
Alle varer hos Viola Sky er kvalitetsvarer. Nogle gange kan der dog aligevel være en fejl eller en mangel ved en vare, og i et sådan tilfælde skal du naturligvis kontakte os med det samme. Vi vil gøre alt for at afhjælpe reklamationen, og du vil som udgangspunkt få en ny varer tilsendt eller få pengene refunderet.

 

Vi sender alle varer med Postnord pakkepost, hvilket gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen, og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til Post Danmark med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen. Viola Sky er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du kontakte Viola Sky på følgende mail: kontakt@violasky.dk 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

 

RETUR OG OMBYTNING
Hvis størrelsen ikke passer, eller du ikke er tilfreds med dit køb, kan du altid ombytte eller returnere dine varer. Hvis du ønsker at bytte din varer, henstiller vi til, at du laver en ny bestilling og sender returvaren tilbage med ønsket om refundering af beløbet. Beløbet vil blive sat retur på det kort købet er foretaget med.

Husk altid at vedlægge kopi af ordreseddel med oplysninger om ordrenummer.

 

Viola Sky yder 30 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer.

Viola Sky giver gratis retur på alt lingeri, der ikke er nedsat eller købt med rabat.

Når du modtager din bestilling, ligger der en returlabel i æsken, som du nemt kan sætte uden på din pakke, hvis du ønsker at returnere varen.

 

Bytte/returnering af varer i butikken

Du er også velkommen til at bytte dine varer købt på nettet i butikken Viola Sky Smallegade 43B 2000 Frederiksberg.

Husk altid at medbringe en kopi af ordreseddlen.

Skal du blot have byttet samme model til en anden størrelse, kan det gøres uden videre så fremt vi har den på lager. Er der tale om bytte til en anden model, vil du få pengene retur for dit netkøb og skal så foretage et køb af den nye varer valgt i butikken.

Ved køb af varer i butikken træder reglerne for normal handle i kraft.


Varer købt på udsalg eller med rabat

Viola Sky giver ikke gratis retur på varer købt på udsalg eller med rabat.

Skal du returnere en nedsat varer, er det vigtigt du sender den til nedenstående adresse. 

Vi afhenter ikke returpakker på posthus, pakkeshops o.lign - alt skal leveres på vores adresse. Vi modtager ikke varer sendt på efterkrav.

 

Det er en god ide at benytte en pakkelabel, da din forsendelse dermed er forsikret, og du har mulighed for at følge din pakke.

Hvis en returpakke bliver væk i posten, kan Viola Sky ikke refundere pengene.

 

Returvarer fra Norge

Varer der returneres fra Norge pålægges et indfortoldningsgebyr på kr. 160,-

 

Obs. Har du brugt en Viola Sky returlabel fra et tidligere køb til at returnere nedsatte varer, vil der blive modregnet kr. 50,- i returbeløbet.

Uafhentede varer fra posthus, pakkeshops o.lign. købt på udsalg, bliver returneret af Post Nord til Viola Sky og vil ligeledes blive modregnet kr. 50,-  i returbeløbet.

 

Vi tager ikke varer retur, der er købt hos en anden forhandler eller på et evt. lagersalg.

 

Varerne skal altid returneres ubrugt, uden tilsmuds, lugtfri og med originale mærker. 

Har du købt silke lingeri, skal du være opmærksom på ikke at have creme, olie eller anden form for fedt på huden når du prøver.

Kommer der pletter på silken kan vi desværre ikke tilbyde at bytte varen.

 

Viola Sky tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende.

 RETUR
Såfremt varen ønskes ombyttet eller returneret, skal det ske til følgende adresse:

Viola Sky

Smallegade 43B
2000 Frederiksberg
Denmark
 
Husk altid at vedlægge kopi af ordreseddel.
 

Med venlig hilsen Viola Sky
E-mail: kontakt@violasky.dk
Tlf: +45 2970 6218