FRI fragt i DK til døren ved køb over 200

 - 

Gratis retur på ikke nedsatte varer inden for 30 dage

Guldkonfettien ramte Viola Sky ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Oprettet d.

Guldkonfettien ramte Viola Sky ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

VINDER AF ÅRETS FREDERIKSBERGBUTIK 2018

Lingeributikken Viola Sky blev torsdag aften d. 17 januar 2019 kåret til ’Årets Frederiksbergbutik 2018’. Sonja Wolffbrandt er kvinden bag den eksklusive butik i Smallegade.

 

 

»Jeg er virkelig glad som i virkelig.«

Sonja Wolffbrandt, ejeren af lingeributikken Viola Sky i Smallegade, jublede om kap med guldkonfettien, da Frederiksberg Bladet og Danske Bank torsdag aften fik udløst spændingen om kåringen til ’Årets Frederiksbergbutik 2018«.

Viola Sky var én af i alt fem nominerede butikker til prisen, der er på 10.000 kroner. Alle butikker har været kåret til »Månedens Frederiksbergbutik« i løbet af 2018.

Butiksejerne ankom på den røde løber til Danske Banks filial på Gammel Kongevej, og blandt de indbudte gæster var borgmester Jørgen Glenthøj (K) og formanden for Frederiksberg Erhverv, Christian Jensen.

»Vi har masser af priser på Frederiksberg, og vi har også udviklet koncepterne over tid. Men lige præcis det initiativ, der er lagt op her af Frederiksberg Bladet og Danske Bank, lægger sig oveni. Og det er med til at bakke op om detailhandelen, som vi alle har en interesse i at støtte,« sagde Jørgen Glenthøj.

 

Rendyrket stil og æstestik
Frederiksberg Bladets chefredaktør og souschef i Danske Bank, Tonny Lauritsen, motiverede valget af Viola Sky:

»De nominerede butikker har alle fået mange flotte anmeldelser af kunderne, så det blev et tæt kapløb om kåringen. Det har været sindssygt svært. Om alle fem nominerede butikker har kunder og borgere sagt, at I leverer en super service, I er imødekommende og smilende, råder over hjælpsomt persoale, I har høj grad af kvalitet og butikkerne er hyggelige.

Om butikken siger kunderne blandt andet: »Den pynter i gaden. Sjældent set rendyrket stil og æstestik. Her er kvalitet på alle planer. Butikken, undertøjet og servicen er så gennemført smukt og autentisk. Der findes ikke mange butikker i den kaliber.Viola Sky er ikke bare byens smukkeste butik, det er også den mest unikke.« I dommerjuryen er vi enige med kunderne,« sagde Tonny Lauritsen og afslørede navnet på vinderbutikken.

 

»Jeg har virkelig knoklet for det«
Sonja Wolffbrandt kvitterede for kåringen med en takketale:

»Jeg er så rørt. Det betyder meget for mig at få sådan en anerkendelse. Jeg har virkelig knoklet for det. Det har alle, der er med i denne konkurrence. Og tusind tak til Frederiksberg Bladet og Danske Bank for at lave sådan en event og sætte fokus på os små handlende. Det har været en kæmpe ære at være med,« sagde Sonja Wolffbrandt, inden hun modtog både knus og kram fra de andre butiksejere og ikke mindst fra datteren Malika og medarbejderen Anna.

AF JAN JEPPESEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar